PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF ETHNOGRAPHIC AGRICULTURAL HOTELS OF UKRAINE - Пасха, Анна; Пушка, Ольга (SWorldJournal, 2021)
агроготель, садиби зеленого туризму, туристична галузь, гість, сільський туризм, Полтавська область