METHODICAL SUPPORT OF CONSTRUCTION OF INDIVIDUAL TRACTOR OF EXECUTIVE DEVELOPMENT OF PIANIST STUDENT - Кулівець, Л.Л. (SWorldJournal, 2022)
У публікації розглянуті складники концертної діяльності як ефективного засобу побудови індивідуальної траєкторії розвитку учня-піаніста. Висвітлено комунікативний характер виконавської інтерпретації та співвідносність сценічної діяльності музиканта викона