INFORMATION SECURITY RISKS ASSESSMENT FOR PERSONNEL - Коробейнікова, Тетяна; Ямнич, Андрій (SWorldJournal, 2023)
Оцінка ризиків мережевої безпеки, критерії оцінювання персоналу, формування профілів працівників, контроль доступу, моделі контролю доступу, інформаційна безпека компаній.