FORMATION OF PERFORMANCE COMPETENCIES OF PIANIST STUDENTS IN THE PROCESS OF WORKING ON POLYPHONIC WORKS - Легостаєва, К.О. (SWorldJournal, 2022)
В роботі приділяється увага питанням теорії і практики сучасної мистецької освіти. Зазначена проблематика розглядається у ракурсі вимог компетентнісного підходу з метою підготовки майбутніх спеціалістів. Основна увага приділяється процесу формування спеці