ABOUT ONE IMPLEMENTATION OF AN EXPERT SYSTEM ON THE ANDROID PLATFORM - Бурдаєв, Володимир (SWorldJournal, 2023)
У статті представлено розробку експертної системи підтримки прийняття рішень на платформі Android. Для створення бази знань було обрано медичну тематику на прикладі визначення ризику ішемічної хвороби серця у практично здорової людини. Виявлено основні та