ANALYSIS AND EVALUATION OF THE EFFECTIVENESS OF INVESTMENT PROJECTS - Кудирко, О.М.; Лобачева, І.Ф.; Покиньчереда, В.В. (SWorldJournal, 2024)
інвестиції, інвестиційний проект, ефективність інвестиційних проектів, прибутковість, забезпечення інвестиціями, період окупності інвестиційного проекту