THE ROLE OF A PHYSICAL EDUCATION TEACHER IN SHAPING THE SPORTS CULTURE OF STUDENTS IN UKRAINIAN SCHOOLS - Молотильнікова, В.; Бичков, О.Ю.; Ложенко, К.В. (SWorldJournal, 2024)
Нова українська школа (НУШ), фізична культура, педагогічні уміння, фізичне самовдосконалення